Försäljning Åkermark, Nilo (Between Girardot and Melgar), Cundinamarca, Colombia, Los Curos

Försäljning - Cod. 42649

  • Typ: Åkermark
  • Område: 20000 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Stora och vackra kombinerade tomter på cirka 20 000 kvadratmeter vardera (totalt 60 000 kvadratmeter), med sötvatten från bäckar, till salu nära Melgar, Girardot i kommunen Nilo, Cundinamarca. Delvis böljande, platt och bergigt, med åtkomst via en asfalterad väg ungefär halvvägs från staden till fastigheten och resten mestadels grusvägar, men i gott skick.

Två landtomter till salu. Båda har berg och skogar, "framtidens olja", och mycket bra jord för citrusfrukter (mandariner, apelsiner, grapefrukt, citroner, etc.). Utmärkta källor till essentiellt C-vitamin för vården av immunsystemet. Men det finns även majs, kakao, ananas osv.

De ligger i en stadsdel i Nilo, Cundinamarce, som är en av de säkraste städerna i landet. Du kommer inte att missa den officiella colombianska ESPRO (School of Professional Soldiers) nära Tolemaida, den största militärbasen i landet, på vägen till tomterna.

Mycket tysta, fridfulla grannar, mestadels kristna troende, och enkelt, utmärkt klimat för att få solenergi året runt och vara självförsörjande, behagligt klimat, transport tillgänglig, full av syre, med tillgång till leverantörer av naturlig fisk och gratis ägg och färska frukter. Även möjligheten att skapa dammar och ha fiskodlingar på fastigheterna.

Nära till nationella turism-epicentra som den största vattenparken i Colombia, känd som Piscilago, samt den uppblåsbara vattenparken och klubbarna Compensar och Colsubsidio, tillgängliga från södra Bogota vid tre och en halv timme utan högtrafik eller nordost om Bogotá genom Mosquera, Cundinamarca.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB