Försäljning Exploateringsmark, Santa Marta, Magdalena, Colombia, Minca

Försäljning - Cod. 30723

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 11700 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 1

Njoy det vackra landskapet i ett perfekt klimat och omgiven av greenery.The egendom, mer än en hektar, var tidigare en terrass på inhemsk kultur Tyrona och ligger på sluttningarna av berget Sierra Nevada (Colombia) till 1000 meter över havet och kan nås med bil på 45 minuter från den karibiska staden Santa Marta och 25 minuter från miljö turistic byn Minca. Marken ligger 25 minuters promenad från en fantastisk vattenfall och i ett odlingsområde kaffe, kakao och många typer av tropiska fruits.You är nära till både jordiska paradis med det tropiska klimatet av förtrollade stränderna i Tyrona park och bergen upp till 3000 meter över havet med utsikt över havet, står framför en öppen spis och bor på en lodge titta på alla typer av fåglar.
Fastigheten är belägen i en privilegierad plats på planeten och enligt inhemsk kultur thiis berget är hjärtat i världen. Sierra Nevada är den högsta kust berget i världen med sina 5800 meter över havet.
Minca positionerar sig bland de ledande turistmål i Colombia och särskilt äventyrsturism, fågelskådning, Ekoturism, antropologiska Intresseområden för förekomst av olika etniska grupper, naturälskare och tystnad.

Fastigheten på grund av sitt natursköna läge och enkel tillgång lämpar sig för turistiska projekt, Host, hoteles, hytter, cotteges etc etc.
Det finns en stuga i fastigheten med ett rum, kök och två badrum, ett yttre.
Alla dessa faktorer gör fastigheten mycket attraktiv mark för en investerare för både turism potential och för den otroliga förbättring som vinner området under de senaste åren och under de kommande åren trenden kommer att vara densamma.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB