Försäljning 3:a, Bogota, Bogota, Colombia, Chico Navarra

Försäljning - Cod. 41158

  • Typ: 3:a
  • Område: 111 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 1

Vacker uppdämt hus som ligger på 6: e våningen i Intelligent Building Palma Magna, 7 år gammal med en höjd på 2,35 meter, med stora franska dörrar och fransk balkong som gör det mycket upplyst och låter dig ha naturligt ljus hela tiden, genom vilken du kan njuta av en spektakulär utsikt vid soluppgång eller solnedgång i östra bergen medan du koppla av under värmen från den öppna spisen, vilket gör det till ett unikt hem utrustad med elegant finish där man kan leva och dela oförglömliga stunder med din familj inom sina bekväma utrymmen som består av en total yta på 111, 96 m2 fördelat i ett öppet kök i L-stil med bar och disk i svart marmor och köksfläkt; 3 rymliga sovrum, det första med eget badrum och extra badrum för de andra rummen samt ett socialt badrum för totalt 3 badrum, mysig, funktionell och bekväm matsal med tillräckligt med utrymmen där du kan njuta av dess värme och samtidigt har en utmärkt brev för att ta emot dina gäster. Byggnaden har en reception och en gemensam lounge; allt detta till ett pris av 750.000.000.000 pesos, med en månatlig administrationsavgift på $ 600.000 pesos.
Det ligger i en av de mest exklusiva sektorerna i huvudstaden; i Chico Navarra, där du har förmånen att ha olika fördelar och otaliga tjänster till hands, liksom utmärkta tillfartsvägar som 116: e gatan, norra motorvägen, 19 aveny och mycket nära massa kollektivtrafik.
Här kan du alltid njuta av varmt vatten eftersom byggnaden är utrustad med en central panna som förser alla lägenheter. På samma sätt är strömförsörjningsfel inte ett problem, du kommer att ha ett 100% reservkraftverk och som om det inte räckte, oroa dig inte för dina fordon, du har 2 stora online-parkeringsplatser och parkeringsplatser tillgängliga för din besökarnas fordon i källaren, där vi finner också fyndigheten som har en perfekt höjd för att lagra allt du behöver, Från källaren kan du flytta genom hissen till dörren till ditt hem och viktigast av allt, och en av fördelarna med dess interna säkerhet, har du ett åtkomstkontrollchip till hissen.
Utan tvekan ett idealiskt och drömt utrymme för alla; Om det är av ditt intresse och du vill veta det och utöka mer information, kontakta oss så ordnar vi ditt möte så att du kan besöka det, vi kan prata och du kan lägga fram dina förslag.
Chico Navarra är en av de bästa platserna att bo, eftersom den är en av de mest exklusiva sektorerna i staden, den har utmärkt sig för sina omfattande grönområden, som kan avnjutas i lugn och ro och där du kan dela med din familj, resa med ditt husdjur eller bara gå och njuta av medan du beundrar den vackra flerbostadshus och lyxhus, med sin eleganta arkitektur som sticker ut i nykterhet sina fasader som är en del av identiteten hos Chicó Navarra. Denna eleganta sektor har olika stormarknader, butikskedjor och kommersiella företag av alla slag, med enkel tillgång till olika och viktiga köpcentra, såsom: Plaza 102 Shopping Center, Chicó köpcenter, Chico Centro Shopping Center, Centro 93 Torre Norte, Alhambra Plaza Shopping Center, Portobello Design Center, LAZUS Node, 100 Street Building och där de stora köpcentra i stor placering i huvudstaden sticker ut som: Andino Shopping Center, Unicentro AK 15 köpcentrum och Hacienda Santa Barbara köpcenter som de är ungefär 12 minuter med bil eller 4 km promenad. Dessutom placerar dess varierade och attraktiva lokala och internationella gastronomiska erbjudande det som en turistpunkt att besöka i staden. I närheten hittar du viktiga hälsocenter, skolor, restauranger och exklusiva dekorationsbutiker. Definitivt en mycket resursstark och säker plats att bo på. Den har utmärkta tillfartsvägar, som 19 aveny, 100 street, 116 och North highway, och det är också mycket nära att nå masstransport.
Säger berättelsen att ordet "Chicó" kommer från Muisca chicú-ursprunget, vilket betyder "Vår allierade"? Chicú var namnet de gav till strömmen som reser sig i Eastern Hills, en plats nära sektorn.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB