Försäljning Bar/Restaurang/Nattklubb, Santa Marta, Magdalena, Colombia, calle 18 no 3-75

Försäljning - Cod. 38867

  • Typ: Bar/Restaurang/Nattklubb
  • Område: 140 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 1

La Canoa är ett café, restaurang, konditorivaror och franskt bakeri beläget i hjärtat av Santa Martas historiska centrum, som är verksamt sedan 2011.

Året i drift: 8 år
Årlig omsättning 125.000 €
Försäljningspris: 100.000 €

Inkluderat: kundens anteckningsbok, receptbok, kassaapparat, dator, unox ugn, 3 spis, La Marzocco kaffemaskin, 1 kitchenaid mixer, 4 rostfria bord, 2 kylskåp, 2 frysskåp, 1 kylskåp minibar , 1 vinkällare, 1 fram- och bakstång, 1 bakverk, 10 massivt träbord, 40 stolar, 5 fällbord för evenemang, 3 luftkonditionering, 1 personbil, 1 dator och skrivare med system kassaapparat, 2 videokameror, köksredskap, bakverk och service, tallrikar, glasvaror, bland annat.

Platsen:
Vi är etablerade i ett republikanskt stilhus, 140 m2 renoverat och anpassat till sin verksamhet, det har ett luftkonditionerat rum och ett luftkonditionerat rum och en mycket trevlig uteplats. Vi ligger i hjärtat av det historiska centrumet, ett mycket aktivt område med kaféer och restauranger, vanliga platser för utflykter för turister och lokalbefolkningen.

Våra kunder:
Canoa har under dessa år byggt ett starkt rykte om kvalitet och service bland "Samarios" och utländska besökare. Det är viktigt att understryka det faktum att vår kundkrets inte bara är turist, vilket gör att La Canoa kan hålla en årlig verksamhet. Vi räknar också med ett mycket bra förhållande med hotell och vandrarhem i staden som alltid rekommenderar oss. Vi har också flera kunder som gör sina fester i La Canoa.

Catering / catering / leverantör av andra restauranger och hotell Vi har skapat en kundbok med de olika hotellen och restaurangerna i staden, som regelbundet beställer oss olika specialbröd, för sina rätter och olika förberedelser. Vi gör också catering för stora evenemang som strandbröllop och någon annan typ av fest.

Vårt lag: laget är mycket välutbildat och följer med oss länge, vilket också gör återhämtningen lättare.

Våra produkter:
Morgonbröd med choklad, croissant och andra bakverk kommer ut färska, bröd skickas till olika restauranger och hotell på beställning, från frukost, kaffespecialiteter och fruktjuicer, vid middagen à la carte-rätter som sammanfogar bästa lokala ingredienser med kunskap om fransk mat, eftermiddagskaffe, bakverk och cocktails, kvällsmiddag i en romantisk och livlig atmosfär.

Recepten är organiserade och skrivna i en exakt och ordnad samling, vilket gör det möjligt att snabbt ta hand om det och alltid upprätthålla en kvalitetsstandard och en realisering av samma rätter. Vi är beroende av väl dokumenterade och dokumenterade tillverknings- och driftsprocesser. lätt att följa.

rykte
Rekommenderas i backpackers guide, den smarta lilla och den ensamma planet, och uppträdde i många nationella publikationer. Vi är mycket väl positionerade i sociala nätverk Facebook 4362 gillar, Instagram 2366 följare och en webbsida med all nödvändig information som också är mycket besökta. Tripadvisor: betyg 4.5 av 5 och nummer 17 av 348 restauranger i Santa Marta Google: kvalificerad 4.6, Facebook-betyg: 4.8.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB