Försäljning Bar/Restaurang/Nattklubb, Taganga, Magdalena, Colombia, calle 13 No 1-07

Försäljning - Cod. 30862

  • Typ: Bar/Restaurang/Nattklubb
  • Område: 73 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 1

Café Bonsai är ett väletablerat kafé i den lilla fiskebyn Taganga ett par steg bort från stranden som har fört sedan 2010, en smak av Europa till regionen. Det är känt bland nationella och internationella turister för sina europeiska stil bröd, varierad frukost-menyn (i själva verket är "den bästa koppen kaffe i hela Sydamerika" ett uttalande ofta) bästa kaffe för miles runt, ursprungliga smörgåsar, friska och rika sallader och en välkomnande atmosfär, som kombinerar stora lokala produkter med europeiska recept tillagade med stolthet och kärlek: en plats som är unikt för regionen.
Bland alla de stora alternativ för restauranger i Taganga, har det lyckats bli den näst högst rankade plats att äta i Taganga på tripadvisor (som av 27-02-2017). Menyn är omfattande och har mycket att erbjuda för en mängd olika smaker och preferenser, från kött älskare till veganer. Det är en plats där många resenärer återvänder dagligen under sin vistelse i Taganga. Kombinationen av luftkonditionering inuti och snabb wifi gör det en populär plats för människor att fly Tagangan värme och arbete på sin dator. Utanför terrassen har utsikt till stranden där du kan titta på fiskarna avgår och återvänder med en färsk fångst. Inuti finns det för närvarande fem tabeller / 16 platser. Utanför finns det för närvarande fyra bord / 10 sittplatser och utrymme för en eller två tabeller.
För potentiella köpare
Lämplig organisation, smidiga affärsprocesser och en fullt laglig affärsmodell har alltid varit vår prioritet. Detta innebär att övertagandet Café Bonsai, antingen genom lokala eller utlänning (även med avseende på arbetsvisum), är hinderfri. Caféet har en mycket bra varumärke och en tillgång till marknaden. De hemliga Bonsai recept är dokumenterat och lätt att förstå; leverantörskontakter med de bästa produkterna för bästa pris är etablerade och säkra: allt är inställd för smidig övergång.
Från vår erfarenhet, skulle en ny ägare att presenteras med olika möjligheter: just nu, är Café Bonsai öppen måndag - lördag, från 08:00 tills 03:00. Längre öppettider (starta den mycket populära bbq, till exempel) är en mycket genomförbart alternativ, liksom leverans och varje dag / vecka specialerbjudanden. Det nyöppnade vegan marknaden visar positiv potential för ytterligare expansion.
Kort sagt, kan en välorganiserad och mycket populär plats som är aktuella arbetsmetoder och standarder lätt fortsatte med en ny ägare, men samtidigt erbjuder gott om utrymme att expandera och vidareutveckla i befintliga eller nya områden.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB